Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1000g2800kcal190g0g220g0g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g3000g1710kcal42g372g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16088g9288kcal472.4g755.8g472.6g1.4g
Valittu annoskoko8044g4644kcal236.2g377.9g236.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna4022g2322kcal118.1g189g118.2g0.4g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160250