Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 40g127kcal5.9g7.3g5.2g14.8g
Vesi, vesijohtovesi 2521g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk1441g386kcal8.6g76.4g2.9g20.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g360g101kcal2.2g21.4g0.7g9g
Peruna, vanha, kuorittu 1225g932kcal23g189.8g2.4g12.2g
Paprika punainen 612g179kcal5.8g27.6g2.4g11.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g29g30kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Sipuli 198g60kcal2.5g9.5g0.4g3.4g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g1441g2449kcal273.7g0g144.1g0g
Ketsuppi, Heinz180g186kcal1.6g43.4g0.2g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16092g8900kcal651.2g760.2g317g148g
Valittu annoskoko8046g4450kcal325.6g380.1g158.5g74g
Annoskoko puolitettuna4023g2225kcal162.8g190.1g79.3g37g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019