Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai334g1237kcal16.7g107g83.6g6.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g125g26kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Mozzarella light125g201kcal25.1g0.6g11.3g0g
Oliivi kivetön musta rainbow42g75kcal0.3g2.4g7.1g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g69g14kcal0.4g2.6g0.2g4.2g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl25g134kcal1.3g0.8g14g1.1g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g42g121kcal13.8g0g7.1g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g42g67kcal3.3g1.7g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1610g3750kcal123.4g239.8g258.2g27.6g
Valittu annoskoko805g1875kcal61.7g119.9g129.1g13.8g
Annoskoko puolitettuna403g938kcal30.9g60g64.6g6.9g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787