Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 703g1255kcal113.5g50g56g49.7g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Valkosipuli 8.2g8.9kcal0.6g1.3g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g316kcal0g0g35.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1610g3191kcal229.8g108.2g182.6g101.8g
Valittu annoskoko805g1596kcal114.9g54.1g91.3g50.9g
Annoskoko puolitettuna403g798kcal57.5g27.1g45.7g25.5g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089