Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g233g863kcal10.5g72.3g58.3g8.6g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g88g169kcal16.6g0.1g11.4g0g
Katkarapu 105g72kcal15.2g0g1.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu105g132kcal11.6g0.3g9.5g0g
Maito, Kevyt117g54kcal3.7g5.6g1.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl58g198kcal1.2g1.8g20.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa58g175kcal13.4g0g13.4g0g
Tilli, tuore 12g3.5kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1610g3349kcal146g163.2g232.2g18.6g
Valittu annoskoko805g1675kcal73g81.6g116.1g9.3g
Annoskoko puolitettuna403g837kcal36.5g40.8g58.1g4.7g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266415