Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g585g205kcal9.4g40.3g0.6g8.2g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g117g351kcal30.4g0g25.7g0g
Oliiviöljy 16g140kcal0g0g15.8g0g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Basilika, tuore 2.3g0.6kcal0.1g0g0g0g
Oregano, kuivattu 4.7g14kcal0.5g1g0.5g2g
Mustapippuri 2.3g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1610g1498kcal85.2g95.2g85.8g24.4g
Valittu annoskoko805g749kcal42.6g47.6g42.9g12.2g
Annoskoko puolitettuna403g375kcal21.3g23.8g21.5g6.1g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341213