Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g146g582kcal10.6g90.3g20.4g1.7g
Kananmuna kuoreton 64g91kcal8g0.2g6.6g0g
Sokeri 124g502kcal0g123.6g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa233g233kcal25.6g7g11.6g0g
Karpalo 117g38kcal0.5g4g0.8g3.8g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio117g163kcal3.3g7.6g14g0g
Tomusokeri 1dl=60g5.8g23kcal0g5.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1610g3266kcal96g477g106.8g11g
Valittu annoskoko805g1633kcal48g238.5g53.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna403g817kcal24g119.3g26.7g2.8g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239