Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri44g178kcal0g43.7g0g0g
Sokeri 44g178kcal0g43.7g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton18g3.7kcal0.1g0.3g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1610g719kcal0.4g175.6g0g0g
Valittu annoskoko805g360kcal0.2g87.8g0g0g
Annoskoko puolitettuna403g180kcal0.1g43.9g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464