Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen200g278kcal38g0g14g0g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.5g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)195g78kcal3.3g16g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%100g170kcal6.9g1.4g15g2g
Tomaatti, tuore100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1610g1194kcal100.4g59.4g59.6g13.8g
Valittu annoskoko805g597kcal50.2g29.7g29.8g6.9g
Annoskoko puolitettuna403g299kcal25.1g14.9g14.9g3.5g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325475