Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 154g99kcal2.5g20.2g0.3g1.3g
Porkkana 66g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Sipuli (kuorittu)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%100g170kcal9.8g7.4g11g0g
Vesi, vesijohtovesi 464g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1610g597kcal26.4g65.2g22.8g6.6g
Valittu annoskoko805g299kcal13.2g32.6g11.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna403g149kcal6.6g16.3g5.7g1.7g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849