Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2800g2132kcal52.6g434g5.6g28g
Punajuuri 1800g691kcal18g124.2g3.6g45g
Vesi2600g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g800g1280kcal21.6g34.4g120g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow52g135kcal5.2g5.2g10.4g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16104g8475kcal194.8g1195.6g279.2g147.6g
Valittu annoskoko8052g4238kcal97.4g597.8g139.6g73.8g
Annoskoko puolitettuna4026g2119kcal48.7g298.9g69.8g36.9g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.4g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219013