Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%50g125kcal7.5g1.5g10g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g15g8.7kcal0.4g1.2g1.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g25g30kcal0.8g1.2g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1612g653kcal26.6g41.8g42.4g9.6g
Valittu annoskoko806g327kcal13.3g20.9g21.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna403g163kcal6.7g10.5g10.6g2.4g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253977