Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g83g141kcal15.8g0g8.3g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 5.5g6kcal0.4g0.9g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka55g6kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)195g78kcal3.3g16g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g5.5g15kcal0.8g0.2g1.3g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g125g51kcal1.7g10.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1612g616kcal46.2g59.2g20.8g2.4g
Valittu annoskoko806g308kcal23.1g29.6g10.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna403g154kcal11.6g14.8g5.2g0.6g
Arvot/100g100g38kcal2.9g3.7g1.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280934