Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2400g577kcal43.4g52.8g7.2g55.2g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g1200g1200kcal228g0g26.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g460g1288kcal87.4g0.1g101.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16120g6131kcal717.6g105.8g269.6g110.4g
Valittu annoskoko8060g3065kcal358.8g52.9g134.8g55.2g
Annoskoko puolitettuna4030g1533kcal179.4g26.5g67.4g27.6g
Arvot/100g100g38kcal4.5g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852