Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2997g541kcal16.8g74.9g12g21g
Purjosipuli 999g229kcal18.1g24g2g21g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%499g1249kcal74.9g15.5g99.9g0g
Basilika, kuivattu 2.5g6.4kcal0.4g0.5g0.1g1g
Timjami 1.5g4.2kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g145g87kcal3.6g12.3g15.5g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 2997g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g250g300kcal8.2g12g25g0g
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g69.9g1.2g3.5g
Voi 70g507kcal0.8g0.3g56.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16120g6530kcal266.2g419.6g425.2g96.6g
Valittu annoskoko8060g3265kcal133.1g209.8g212.6g48.3g
Annoskoko puolitettuna4030g1633kcal66.6g104.9g106.3g24.2g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253977