Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2003g2784kcal380.5g0g140.2g0g
Porkkana 1001g327kcal6.2g55.7g2g25.5g
Sipuli 601g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)1952g781kcal33.2g160.1g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%1001g1702kcal69.1g14g150.2g20g
Tomaatti, tuore1001g203kcal6g38g3g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16120g11958kcal1005g593.2g597.2g139.4g
Valittu annoskoko8060g5979kcal502.5g296.6g298.6g69.7g
Annoskoko puolitettuna4030g2990kcal251.3g148.3g149.3g34.9g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325475