Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 1401g456kcal6.2g48.3g9.8g46.2g
Sokeri 953g3867kcal0g951.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 107g357kcal0.1g86.9g0.1g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 5604g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g9358kcal12.6g2173.8g19.8g95.4g
Valittu annoskoko8064g4679kcal6.3g1086.9g9.9g47.7g
Annoskoko puolitettuna4032g2340kcal3.2g543.5g5g23.9g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771