Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt5978g2750kcal191.3g286.9g89.7g0g
Mannasuurimo tumma 598g1848kcal60.9g355.1g10.8g32.9g
Kananmuna kuoreton 658g938kcal82.2g2g67.4g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g287g1148kcal0g284.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai395g1381kcal47.3g280.1g8.3g11.8g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g96g298kcal10.5g57.4g6.7g26.8g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl36g323kcal0g0g35.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g17370kcal784.4g2531.2g437.6g143g
Valittu annoskoko8064g8685kcal392.2g1265.6g218.8g71.5g
Annoskoko puolitettuna4032g4343kcal196.1g632.8g109.4g35.8g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888