Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)4168g2960kcal66.7g654.4g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)481g130kcal6.3g23.1g1g8.2g
Janssonfile (Abba), annos 100g641g898kcal64.1g89.8g28.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl641g2180kcal12.8g19.2g224.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g2116g1164kcal65.6g135.4g42.3g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)16g115kcal0g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g14894kcal431g1843.8g627.2g16.4g
Valittu annoskoko8064g7447kcal215.5g921.9g313.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna4032g3723kcal107.8g461g156.8g4.1g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113411