Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4814g869kcal27g120.4g19.3g33.7g
Vehnäjauho puolikarkea 481g1652kcal49.1g337g5.8g16.9g
Kananmuna kuoreton 1324g1889kcal165.5g4g135.7g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki1204g1083kcal180.5g30.1g24.1g0g
Sipuli kuivattu 120g327kcal12.6g42.2g1.9g42.1g
Rypsiöljy 120g1064kcal0g0g120.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g13769kcal869.4g1067.4g614.4g185.4g
Valittu annoskoko8064g6884kcal434.7g533.7g307.2g92.7g
Annoskoko puolitettuna4032g3442kcal217.4g266.9g153.6g46.4g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470