Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl1597g5429kcal31.9g47.9g558.9g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1597g4072kcal94.2g51.1g381.6g0g
Maitorahka, Valio, 0,31597g1038kcal175.7g67.1g4.8g0g
Mango (tuore)1597g1070kcal8g244.3g4.8g33.5g
Mansikka 1597g743kcal8g134.1g3.2g30.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g80g319kcal0g79g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g25343kcal635.6g1247g1906.6g127.6g
Valittu annoskoko8064g12671kcal317.8g623.5g953.3g63.8g
Annoskoko puolitettuna4032g6336kcal158.9g311.8g476.7g31.9g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758