Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2401g578kcal43.5g52.8g7.2g55.2g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g1201g1201kcal228.1g0g26.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 4002g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g460g1289kcal87.4g0.1g101.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g6134kcal718g105.8g269.8g110.4g
Valittu annoskoko8064g3067kcal359g52.9g134.9g55.2g
Annoskoko puolitettuna4032g1534kcal179.5g26.5g67.5g27.6g
Arvot/100g100g38kcal4.5g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852