Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1218g4180kcal124.1g852.8g14.6g42.6g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g469g492kcal27.6g69.8g11.7g77.3g
Sokeri 403g1636kcal0g402.6g0g0g
Leivinjauhe 47g82kcal2.4g17.7g0g0.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g843g3880kcal4.2g4.2g430.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 1031g1471kcal128.9g3.1g105.7g0g
Mustikka metsä- 1687g743kcal8.4g108g10.1g55.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1874g1202kcal60g90.3g65.6g0.2g
Sokeri 398g1617kcal0g397.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka47g187kcal0g46.4g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g47g253kcal0.1g0.1g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g31483kcal711.4g3985.8g1331.8g352.8g
Valittu annoskoko8064g15742kcal355.7g1992.9g665.9g176.4g
Annoskoko puolitettuna4032g7871kcal177.9g996.5g333g88.2g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520