-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g2802g701kcal36.4g112.1g8.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2802g4652kcal532.5g0g280.2g0g
Keittojuurekset, Rainbow1051g263kcal9.5g50.4g3.2g0g
Paprika punainen 1121g328kcal10.5g50.4g4.5g21.3g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)77g216kcal7.2g13.9g14.6g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g12432kcal1197.6g473.8g622.6g50.6g
Valittu annoskoko8064g6216kcal598.8g236.9g311.3g25.3g
Annoskoko puolitettuna4032g3108kcal299.4g118.5g155.7g12.7g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479