Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2438g8365kcal248.4g1706.6g29.3g85.3g
Sokeri 1594g6470kcal0g1592.5g0g0g
Leivinjauhe 47g82kcal2.4g17.7g0g0.2g
Margariini, 60%, Rainbow1172g6447kcal10.5g10.5g703.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)469g591kcal51.6g1.4g42.2g0g
Piimä, rasvaton (Valio)938g300kcal30.9g42.2g0g0g
Mustikka metsä- 1407g619kcal7g90g8.4g46.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g45748kcal701.6g6921.8g1566.4g263.8g
Valittu annoskoko8064g22874kcal350.8g3460.9g783.2g131.9g
Annoskoko puolitettuna4032g11437kcal175.4g1730.5g391.6g66g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105