Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g2364g12102kcal210.4g690.2g945.4g139.5g
Voi, 1 tl, 5 g1668g12179kcal16.7g16.7g1334.7g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton209g667kcal48.2g21.9g43.4g0g
Kananmuna kuoreton 1668g2380kcal208.6g5g171g0g
Kuohukerma,valio,2dl2086g7091kcal41.7g62.6g729.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g70g278kcal0g68.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g69395kcal1051.2g1730.4g6448.8g279g
Valittu annoskoko8064g34697kcal525.6g865.2g3224.4g139.5g
Annoskoko puolitettuna4032g17349kcal262.8g432.6g1612.2g69.8g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347