Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 3200g900kcal34.2g137.6g6.1g65.6g
Sianliha keskiarvo 2400g5242kcal438.7g0g391.2g0g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Paprika punainen 680g199kcal6.4g30.6g2.7g12.9g
Paprikajauhe 48g154kcal7.1g8.8g6.2g18g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1200g4679kcal25.6g26.4g504g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g24135kcal1036.4g449.4g1993.2g208g
Valittu annoskoko8064g12068kcal518.2g224.7g996.6g104g
Annoskoko puolitettuna4032g6034kcal259.1g112.4g498.3g52g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241824