Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2570g15421kcal616.8g169.6g1387.9g0g
Voi 643g4661kcal7.6g2.6g522.4g0g
Liivatelehti, gelatiini1928g6728kcal1650.1g0g1.9g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g1285g4369kcal38.6g38.6g449.8g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1285g3277kcal75.8g41.1g307.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton289g61kcal0.9g4.6g0g0.3g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 64g261kcal1.9g62.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g69556kcal4783.4g637.6g5338.2g0.6g
Valittu annoskoko8064g34778kcal2391.7g318.8g2669.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna4032g17389kcal1195.9g159.4g1334.6g0.2g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678