Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4627g7681kcal879.1g0g462.7g0g
Sipuli 529g160kcal6.6g25.4g1.1g9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1322g848kcal42.3g63.7g46.3g0.1g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g198g529kcal16.9g101.5g2g26.6g
Chili paprika punainen132g53kcal2.6g11.9g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)264g529kcal0g126.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 992g1245kcal109.1g2.6g89.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g22089kcal2113.2g664g1203g71.4g
Valittu annoskoko8064g11044kcal1056.6g332g601.5g35.7g
Annoskoko puolitettuna4032g5522kcal528.3g166g300.8g17.9g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905