Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g5340g3632kcal85.4g795.7g5.3g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow320g433kcal23.7g38.5g20.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1068g908kcal10.7g37.4g74.8g0g
Vesi801g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)534g1389kcal138.9g8g90.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g12721kcal517.4g1759.2g382.8g0g
Valittu annoskoko8064g6361kcal258.7g879.6g191.4g0g
Annoskoko puolitettuna4032g3180kcal129.4g439.8g95.7g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272438