Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)3210g3563kcal738.2g0g64.2g0g
Paprika keskiarvo 481g138kcal4.5g20.6g1.9g9.1g
Sipuli (kuorittu)802g217kcal10.4g38.5g1.6g13.6g
Herne 682g470kcal34.5g63.8g2.7g21.1g
Oliiviöljy 80g710kcal0g0g80.2g0g
Pesto, punainen Eldorado802g3956kcal43.3g91.5g379.5g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g2006g6620kcal240.7g1364.1g38.1g136.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g31344kcal2143.2g3157g1136.4g360.4g
Valittu annoskoko8064g15672kcal1071.6g1578.5g568.2g180.2g
Annoskoko puolitettuna4032g7836kcal535.8g789.3g284.1g90.1g
Arvot/100g100g194kcal13.3g19.6g7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275615