Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3380g24674kcal33.8g33.8g2704g0g
Sokeri 958g3890kcal0g957.5g0g0g
Leivinjauhe 75g132kcal3.9g28.4g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 3005g10309kcal306.2g2103.1g36.1g105.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g120g481kcal0g119g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)526g1152kcal1.6g279.7g1.1g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g81275kcal691g7043g5482.4g228g
Valittu annoskoko8064g40638kcal345.5g3521.5g2741.2g114g
Annoskoko puolitettuna4032g20319kcal172.8g1760.8g1370.6g57g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591