Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1594g430kcal20.7g76.5g3.2g27.1g
Kinkkusuikale, Portti2550g3187kcal433.5g10.2g178.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g3187g765kcal57.4g95.6g15.9g60.6g
Keltuainen, 20g, annos 20g96g61kcal3.3g0.2g23.9g0g
Parmesan formaggio da pasta638g2913kcal255g0g210.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g14714kcal1539.8g365g863.8g175.4g
Valittu annoskoko8064g7357kcal769.9g182.5g431.9g87.7g
Annoskoko puolitettuna4032g3679kcal385g91.3g216g43.9g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369238