Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g3744g21004kcal363.2g1198.1g1535g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1440g4896kcal28.8g43.2g504g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g2880g17280kcal604.8g198.7g1584g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g86360kcal1993.6g2880g7246g0g
Valittu annoskoko8064g43180kcal996.8g1440g3623g0g
Annoskoko puolitettuna4032g21590kcal498.4g720g1811.5g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104