Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g351g1202kcal73.8g0g98.4g0g
Sipuli 540g163kcal6.7g25.9g1.1g9.2g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g1917g2109kcal440.9g0g28.8g0g
Punajuuri 693g266kcal6.9g47.8g1.4g17.3g
Paprika punainen 192g56kcal1.8g8.6g0.8g3.6g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g32g288kcal0g0g31.9g0g
Parsakaali brokkoli 789g277kcal36.5g15.4g2.4g19.7g
Katkarapu 959g656kcal138.4g0g10.5g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g35g98kcal7g1.8g7g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1917g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka639g2237kcal48.6g504.8g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g14702kcal1521.2g1208.6g374.8g100.4g
Valittu annoskoko8064g7351kcal760.6g604.3g187.4g50.2g
Annoskoko puolitettuna4032g3676kcal380.3g302.2g93.7g25.1g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790