Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 416g116kcal9.4g12.1g0.8g9.2g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g167g566kcal3.3g5g58.3g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g42g154kcal10g0g12.9g0g
Oliiviöljy 38g331kcal0g0g37.5g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g4.2g4kcal0g0.8g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g137g223kcal34.9g0.1g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1615g2863kcal115.2g36g245.8g18.4g
Valittu annoskoko808g1431kcal57.6g18g122.9g9.2g
Annoskoko puolitettuna404g716kcal28.8g9g61.5g4.6g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352096