Karppi, jauhelihakiusaus

Leikka kesäkurpista ohuiksi tikuiksi.

Ripottele suolaa päälle ja "itketä" hetki (nestettä pois).

Voitele uunivuoka ölkyllä ja laita tikut siihen.

Paista näitä 200 asteessa jauhelihan paistamisen ajan.

Paista sipuli ja jauheliha, mausta oman maun mukaan (mm. lihaliemikuutio, paprika, pippuria, caynnepippuria).

Sekoita joukkoon ransakankerma.

Sekoita nyt jauhlihamössä ja kesäkurpista tikut uunivuokaan ja jatka paistamista n. 10 min.
Lisää sitten tom. viipalee ja juustoraaste päälle ja anna vielä olla hetki uunissa, kunnes pinta saa kauniin värin.

Nauti salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa281g48kcal1.1g7g1.7g2g
Naudan paistijauheliha 10% (HK)225g374kcal42.7g0g22.5g0g
Ranskankerma Valio84g236kcal2.1g3g23.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g127g26kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Lihaliemikuutio Maggi6.2g17kcal0.6g0.4g1.4g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)56g152kcal16.9g0g9.6g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1616g1720kcal129.2g33g118.6g8.6g
Valittu annoskoko808g860kcal64.6g16.5g59.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna404g430kcal32.3g8.3g29.7g2.2g
Arvot/100g100g107kcal8g2g7.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208690