Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g11g40kcal4.9g4.4g0.7g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g299g1046kcal35.9g212.2g6.3g9g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g199g359kcal29.9g41.8g8.6g87.7g
Rypsiöljy rainbow50g448kcal0g0g49.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 249g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1616g3785kcal141.4g516.8g130.8g193.4g
Valittu annoskoko808g1893kcal70.7g258.4g65.4g96.7g
Annoskoko puolitettuna404g946kcal35.4g129.2g32.7g48.4g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127330