Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha402g667kcal76.3g0g40.1g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 201g129kcal6.4g9.7g7g0g
Kananmuna 50g(kpl)100g127kcal11g0.3g9g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%50g141kcal14.6g1.3g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1616g2152kcal218g27.4g129.4g1.8g
Valittu annoskoko808g1076kcal109g13.7g64.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna404g538kcal54.5g6.9g32.4g0.5g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722