Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl160g719kcal11.3g102.2g30.4g5.3g
Voi 64g464kcal0.8g0.3g52g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g240g815kcal4.8g6.5g86.3g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g160g431kcal12.8g19.2g32g0g
Sokeri 68g276kcal0g67.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka8g32kcal0g7.9g0g0g
Kinuskikastike 80g338kcal0.7g45.3g17.1g0g
Daim 56g22g122kcal0.8g13.4g7.2g0g
Liivatelehti, gelatiini6.8g24kcal5.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1616g6440kcal74g525.2g450g10.6g
Valittu annoskoko808g3220kcal37g262.6g225g5.3g
Annoskoko puolitettuna404g1610kcal18.5g131.3g112.5g2.7g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939