Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 131g952kcal1.6g0.5g106.7g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g171g578kcal14.9g121.2g1.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g60g360kcal14.4g4g32.4g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)150g207kcal11.3g8g15g0g
Appelsiinimehu, 2 dl34g15kcal0.1g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1617g5652kcal116.8g538.4g336.6g0.2g
Valittu annoskoko809g2826kcal58.4g269.2g168.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna404g1413kcal29.2g134.6g84.2g0.1g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576