Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl1600g5440kcal32g48g560g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1600g4080kcal94.4g51.2g382.4g0g
Maitorahka, Valio, 0,31600g1040kcal176g67.2g4.8g0g
Mango (tuore)1600g1072kcal8g244.8g4.8g33.6g
Mansikka 1600g745kcal8g134.4g3.2g30.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g80g320kcal0g79.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16160g25393kcal636.8g1249.6g1910.4g128g
Valittu annoskoko8080g12697kcal318.4g624.8g955.2g64g
Annoskoko puolitettuna4040g6348kcal159.2g312.4g477.6g32g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758