Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2000g481kcal36.2g44g6g46g
Parsakaali brokkoli 2000g701kcal92.4g39g6g50g
Broilerisuikale, keskiarvo 1600g1947kcal340g0g64g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%1000g1300kcal30g20g130g1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl80g704kcal0g0g80g0g
Juustoraaste emmental punaleima600g2340kcal174g0g180g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16160g20230kcal1377.2g254g1492g194g
Valittu annoskoko8080g10115kcal688.6g127g746g97g
Annoskoko puolitettuna4040g5057kcal344.3g63.5g373g48.5g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130937