Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow4080g4284kcal318.2g734.4g20.4g408g
Sipuli (kuorittu)2880g778kcal37.4g138.2g5.8g49g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1120g3780kcal134.4g0g414.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16160g17683kcal980g1745.2g881.2g914g
Valittu annoskoko8080g8842kcal490g872.6g440.6g457g
Annoskoko puolitettuna4040g4421kcal245g436.3g220.3g228.5g
Arvot/100g100g109kcal6.1g10.8g5.5g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249503