Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl1598g7189kcal113.4g1022.5g303.5g52.7g
Voi 639g4636kcal7.6g2.6g519.5g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g2396g8148kcal47.9g64.7g862.7g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g1598g4314kcal127.8g191.7g319.5g0g
Sokeri 679g2756kcal0g678.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka80g319kcal0g79.1g0g0g
Kinuskikastike 799g3384kcal7.4g452.8g171.2g0g
Daim 56g224g1219kcal8.3g134.2g71.6g0.2g
Liivatelehti, gelatiini68g237kcal58.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16160g64401kcal741g5251.8g4496.2g105.8g
Valittu annoskoko8080g32201kcal370.5g2625.9g2248.1g52.9g
Annoskoko puolitettuna4040g16100kcal185.3g1313g1124.1g26.5g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939