Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g665g2128kcal119.7g301.3g51.2g109.7g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl3325g11638kcal465.5g2128.1g103.1g182.9g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g665g2062kcal113.1g359.1g19.3g86.5g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3325g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl67g599kcal0g0g66.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16160g32852kcal1396.6g5577g480.2g758.2g
Valittu annoskoko8080g16426kcal698.3g2788.5g240.1g379.1g
Annoskoko puolitettuna4040g8213kcal349.2g1394.3g120.1g189.6g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336910