Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g1600g4080kcal94.4g51.2g382.4g0g
Maitorahka (Pirkka)2000g1320kcal240g80g6g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g3200g10880kcal96g96g1120g0g
Sitruunamehu, laimentamaton400g84kcal1.2g6.4g0g0.4g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka40g160kcal0g39.6g0g0g
Liivate 160g558kcal137g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16160g39684kcal1137.2g1905g3017.2g0.8g
Valittu annoskoko8080g19842kcal568.6g952.5g1508.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna4040g9921kcal284.3g476.3g754.3g0.2g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091