Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4505g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g50g139kcal7.4g1.7g11.4g0g
Jasmiiniriisi, pirkka451g1577kcal31.5g360.4g3.6g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)1352g2798kcal202.7g28.4g205.4g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g23g6.8kcal0.2g2.5g0g0.7g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)45g32kcal0.3g4.2g1.7g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)811g649kcal134.6g0g8.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g811g165kcal4.9g30.8g2.4g11.4g
Tilli mauste23g3.8kcal0.3g0.2g0.2g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16164g10737kcal763.8g856.4g465.6g24.2g
Valittu annoskoko8082g5369kcal381.9g428.2g232.8g12.1g
Annoskoko puolitettuna4041g2684kcal191g214.1g116.4g6.1g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253