Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 640g2391kcal142.8g0g204.8g0g
Pekoni, Euroshopper384g1075kcal61.4g3.8g92.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 4800g10629kcal840g0g816g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 800g3120kcal17g17.6g336g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16168g36745kcal2308.2g123.6g3036.6g27.2g
Valittu annoskoko8084g18373kcal1154.1g61.8g1518.3g13.6g
Annoskoko puolitettuna4042g9186kcal577.1g30.9g759.2g6.8g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809