Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3269g590kcal18.3g81.7g13.1g22.9g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1868g2596kcal354.9g0g130.7g0g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)584g1751kcal75.9g0.6g163.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g794g587kcal35.7g102.4g1.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl934g794kcal13.1g41.1g65.4g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore93g37kcal2.9g4.7g0.7g3.6g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g467g1214kcal140.1g9.3g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16184g15291kcal1292.8g502.4g890.6g56g
Valittu annoskoko8092g7646kcal646.4g251.2g445.3g28g
Annoskoko puolitettuna4046g3823kcal323.2g125.6g222.7g14g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205278